Επιστροφές προϊόντων

Τα προϊόντα που αποστέλλουμε είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να πακετάρουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε πολύ προσεκτικά και σε ενισχυμένες συσκευασίες, ώστε η διακίνηση των προϊόντων να γίνεται με ασφάλεια και χωρίς απώλειες. Στην ασυνήθιστη περίπτωση που κατά την μεταφορά το δέμα σας φτάσει με εμφανή αλλοίωση, παρακαλούμε να μην το παραλάβετε, λέγοντας στην κούριερ ότι αρνείστε να τo παραλάβετε γιατί φαίνεται κατεστραμμένο.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές -κατόπιν συνεννόησης:

 

Α. Εάν το αποσταλέν προϊόν έχει πρόβλημα, αφού πρώτα ενημερωθούμε, θα πληρώσουμε εμείς για το κόστος επιστροφής του με δική μας επιλογή κούριερ και θα σας αποστείλουμε με δικά μας έξοδα άλλο προϊόν για την αντικατάσταση του.

 

Β. Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν, μετά από επικοινωνία μαζί μας, πρέπει να πληρώσετε εσείς για το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Όταν παραλάβουμε το επιστραφέν προϊόν, εάν είναι σε άριστη κατάσταση, κλειστό μέσα στην αρχική του συσκευασία θα σας στείλουμε* άλλο προϊόν αντίστοιχης αξίας, ή θα σας επιστρέψουμε την αξία αγοράς του προϊόντος.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μέχρι 10 ημέρες από την ημερομηνία πώλησης.

* Τα μεταφορικά για την αποστολή του προϊόντος προς αντικατάσταση θα επιβαρύνουν εσάς.